iPhone fisheye lens

Voor wanneer je unieke effecten wilt creëren

Een brede, panoramische blik – met een waarnemingsveld van bijna 180 graden! Met de iPhone fisheye lens leg jij dat mooie beeld vast. Deze ultra brede lens is ontworpen voor zeer brede foto’s en is uitermate geschikt voor het fotograferen van brede panorama’s zoals landschappen, luchtbeelden en drukke straten. Deze iPhone fisheye lens wordt vaak gebruikt bij het fotograferen van extreme sporten zoals skateboarden, snowboarden en surfen. Door de sterke visuele verstoring die het creëert,  wordt de techniek steeds vaker gebruikt in abstracte en artistieke fotografie. Met het unieke effect creëer je zelfs van stil levens tot portretten een spanende afbeelding. Het is uitdagend om hiermee te experimenteren en je zal verbaast zijn van de resultaten die je kan bereiken.

Fisheye fotografie bestaat al honderd jaar, origineel werden er objectieven geplaatst op de camera om een korter brandpunt te krijgen met de lens. Deze objectieven waren robuust en groot en onhandig in de omgang. Met de iPhone fisheye lens is dit probleem opgelost; de lens is klein, licht en stevig en komt met beschermdoppen voor de lenzen.

Een leuke tip voor de iPhone fisheye lens, is dat hoe verder je van de normale fotografie stand gaat, dus laag bij de grond of hoog vanuit de hemel, hoe groter het fisheye effect is. Je kan ook proberen een blur-effect te geven door de telefoon met de lens snel te draaien terwijl je een foto maakt. Experimenteer zelf en beleef het plezier dat de 3-in-1 iPhone lens je fotografie kan geven.

Voor meer informatie over fisheye kun je kijken op http://nl.wikipedia.org/wiki/Fisheye-objectief

Foto’s gemaakt met de fisheye lens

normaal_struik  fisheye_struik

normaal_grasveld_lens  fisheye_grasveld_lens

De 3-in-1 fisheye lens voor jouw telefoon bestellen?

Bestel de 3-in-1 lens voor de iPhone 4(s)/5(s) of bestel hier de universele lens.