5 tips voor betere fotografie met je iPhone.

Maak gebruik van de Appstore en download gratis fotografie apps.

De appstore zit vol met fotografie juweeltjes. De standaard fotografie app is welliswaar sinds iOS 7 uitgebreider geworden maar de beschikbare apps kan je nog meer. Filters toepassen, timers instellen, bewerken en nog veel meer. Binnenkort zullen we een top 5 fotografie apps posten. Hou ons dus in de gaten! Om alvast uit de voeten te kunnen kan je een kijkje nemen naar Instagram en Snapbucket

Maak je lens schoon!

Foto’s maken met een vuile lens is vanzelfsprekend een slechte gewoonte. Echter maakt niemand consequent zijn lenzen schoon. Probeer ze eens met een doekje schoon te vegen en vergelijk het resultaat.

Maak gebruik van filters!

Standaard foto’s zijn zo 1998, met een simpele app van instagram kan je al bijvoorbeeld de kleurencomposities van je foto’s veranderen. Sterker nog sinds de iOS update van Apple kan je ook met de standaard apps filters toepassen. Zeker een aanrader.

Leer om te gaan met je flitser.

Je flitser zit er voor een reden, om foto’s duidelijker te maken wanneer er niet genoeg licht is. Soms komen foto’s echter beter naar voren wanneer deze uit staat, zelfs als de ruimte donker oogt. Dit is ook vice versa. Wij adviseren ook iedereen om hier eens mee te experimenteren.

Speel met de verschillende opties.

De iphone camera is uitgebreider dan men denkt, bijvoorbeeld de HDR filter welke verschillende lagen foto met elkaar mengt. Dit vergt echter wel wat oefening, het is namelijk gevoelig voor bewegende beelden. Je moet je camera voor een paar seconden muit stil houden.

Deze tips vergroten je plezier tijdens het maken van een iPhone fisheye foto of het spelen met de 3-in-1 iPhone lens.

We wenzen je veel plezier en hopen je terug te zien op iPhone-lens.nl